Flick: 'Lewandowski er den bedste foran mål'

FCBARCELONA.DK - 06.10.24

© Imago
// Deportivo Alaves // Hansi Flick

Hansi Flick var godt tilfreds, da han mødte pressen efter 0-3 sejren over Deportivo Alavés. Han roste holdet for især første halvleg og kom også med stor ros til Lewandowski, der scorede alle tre mål i opgøret.

'Det er fantastisk at vinde og være så meget foran allerede ved pausen. En anden god nyhed er, at vi holdet målet rent. Jeg er meget glaf for holdets første halvleg' indledte Barca-træneren.

Her er hvad Flick også sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art

Lewandowskis hattrick:
'Han er utrolig. Han er den bedste foran mål og i feltet. Det er utroligt hvad han laver og han er altid klar til at score. Jeg er meget glad, for vi fik tre point mere, og for Lewandowski, men jeg vil også gerne fremhæve, at alle hjalp ham'.

Raphinhas præstation:
'Han er vores anfører og det har været godt for ham. Det er godt at have ham som anfører. Han er en dynamisk spiller på topniveau'.

Forskellen fra kampen mod Osasuna:
'Vi spillede en meget anderledes første halvleg. Vi vidste, at vi ikke måtte begå fejl, for Alavés er gode på kontraangreb. Vi gjorde det godt og spillede en flot første halvleg'.