fbpx

Frenkie de Jong: 'Vi må blive ved med at kæmpe'

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.04.21

// Frenkie de Jong // Granada


De Jong var meget skuffet efter nederlaget til Granada, da han talte med medierne. Her mente han, at holdet egentlig var gode i første halvleg, men Granada var effektive. Han understregede at holdet skal blive ved med at kæmpe.

'Vi er meget skuffede her efter kampen. Det er normalt at være det efter sådan et resultat. I morgen (i dag, red.) vil vi også være skuffede, men vi bliver nødt til at rejse os og blive ved med at kæmpe indtil det sidste' sagde han efter kampen til Barca TV.

'I første halvleg var vi meget gode. Vi scorede til 1-0 og kontrollerede kampen. I anden halvleg forsøgte vi at blive farlige, men det var mere svært. De forsvarede rigtig godt. I sidste ende havde de to skud på mål, som de scorede på' sagde han videre.

'Efter deres scoring til 1-1 var vi ikke godt organiseret på banen. Det var derfor, at vi ikke skabte chancer. Det sidste mål kom i en isoleret situation. Vi skal vinde de fem sidste kampe og så må vi se hvad der sker. Det er meget jævnbyrdigt i toppen af tabellen' afsluttede Frenkie de Jong.

.:FORSIDE:.