fbpx

Frenkie de Jong viste han har et ekstra gear

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.04.21

// Villarreal // Frenkie de Jong


I de seneste kampe har Frenkie de Jong været tilbage at finde på den centrale midtbane efter, at han i flere kampe har måtte spille i forsvaret tidligere i starten af dette år. Mod Villarreal leverede De Jong endnu engang varen.

Mod Villarreal var De Jong her og der og alle vegne. Igen leverede den hollandske midtbanespiller en rigtig god præstation, hvor man så ham over hele banen. Han var med til at forsvare og kom med i den modsatte ende af banen flere gange, hvor han var tæt på at score.

De Jong har en enorm løbekapacitet og er nok den Barca-spiller, som er i bedst form i øjeblikket. Han viste mod Villarreal, at han bare har et ekstra gear. Han er klart en af de spillere, som har spillet mest. Det viser sig også ved, at han rundede over 4.000 spilleminutter mod Villarreal.

Det passer rigtig godt for Barca, at De Jong viser så god form her i slutningen af sæsonen. Det er nu i denne tid, at mesterskabet afgøres, så Koeman har brug for spillere i topform for at blive spanske mestre igen. Her kan De Jong meget vel gå hen og blive en nøglespiller i det.

Eneste ridse i lakken i søndagens vigtige sejr over Villarreal var, at De Jong brændte to 100% chancer i opgøret. Scoringer på disse muligheder havde nok lukket kampen tidligere.

.:FORSIDE:.