fbpx

Getafe-præsident: 'Vi var tæt på at leje Messi'

FCBARCELONA.DK - 20.05.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Getafe

Det er svært at forestille sig Leo Messi i en anden klubtrøje end Barcas, men ifølge Getafes præsident Angel Torres, var madrilenerne tæt på at indgå en lejeaftale med argentineren, da han kun var 18 år.

Som det ofte sker, lejer Barca sine unge La Masia talenter ud til mindre klubber i ligaen, for de kan få spilletid og høste erfaring. Det er dog aldrig sket for Messi, men ifølge Angel Torres, var det meget tæt på at ske.

'I Messis første eller andet år, havde vi næsten det hele på plads, så han kunne komme til Getafe. I sidste øjeblik accepterede Frank Rijkaard det dog ikke og det blev dermed lige ved og næsten' kommer det fra Getafe-præsidenten gennem mange år, ifølge avisen Sport.

Messi blev som bekendt i Barca og fik hurtigt sit gennembrud. hvilket både han selv og millioner af fans glæder sig over den dag i dag.

Torres kommer også med en anden pudsig oplysning, omhandlende Pep Guardiola og Michael Laudrup, dengang danskeren trænede Getafe. 'Engang da vi var til en lodtrækning, talte Txiki (Begiristain, daværende sportschef i Barca, red.) og jeg. Deres tanke var at Laudrup skulle træne Barcelona og at vi skulle have Guardiola i stedet, for Joan Laporta (daværende Barca-præsident, red.) var slet ikke var overbevist om Pep' udtaler han.

Resultatet blev imidlertid, at Barca alligevel valgte at give Guardiola chancen, hvilket også viste sig at være en glimrende idé. Guardiola fik fire succesfulde sæsoner i Barca og regnes af mange som den mest succesfulde træner i klubbens historie, selv foran legenden Johan Cruyff.

.:FORSIDE:.