fbpx

Guardiola: 'Messi vil gøre alt for at komme tilbage'

FCBARCELONA.DK - 11.05.23

// Lionel Messi // Pep Guardiola

Pep Guardiola er fuldt optaget af at vinde trofæer med Manchester City, men han har alligevel fundet tid til at komme med en kommentar til sagen om Messis mulige retur til Barca. Her lægger han ikke skjul på, hvad han mener.

'Alt hvad Barcelona har vundet, havde været umuligt uden Messi. Jeg taler ikke blot om tal, men om betydningen, måden og effektiviteten. Det hele' indleder Pep Guardiola i en snak med ESPN.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er medlem af Barcelona og jeg har to sæder (på Camp Nou, red.). Jeg håber kun, at vi kan tage afsked med ham som han fortjener det. Han har været den største spiller gennem tiden' fortsætter rosen fra Messis tidligere træner i Barca.

'Hans afsked gik meget hurtigt på grund af en svær økonomisk situation. Der er tusinde grunde til, at han ikke kunne forlænge. Jeg håber bare at han kan vende tilbage en dag. Jeg ved at Joan Laporta vil gøre alt og det vil Messi også. Han og hans familie vil blive modtaget al kærlighed, venlighed og taknemmelighed fra hele Barcelona, for alt hvad han har givet denne klub' afslutter Pep Guardiola..:FORSIDE:.