fbpx

Gündogan: 'Jeg har fulgt Barca siden jeg var barn'

FCBARCELONA.DK - 16.07.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogan er ankommet til Barcelona og her gav han i går aftes et interview til klubbens hjemmeside. Her afslørede han, at han længe har været fan af Barca og at det derfor er specielt for ham at komme til klubben.

'Det er en drøm at være i Barca. Jeg kan huske da jeg var barn og jeg så Barca med Rijkaaed og med Pep. Jeg er fan af Barca og jeg har altid fulgt dem tæt hver eneste sæson. Jeg har også været på Camp Nou nogle gange som tilskuer. Jeg er meget glad og stolt over at blive en del af denne klub' indleder tyskeren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Gündogan bliver spurgt, hvad han håber at kunne bidrage med. 'Jeg håber på god fodbold. Jeg mener der er et stort potentiale på holdet med mange unge spillere. Med min erfaring kan jeg hjælpe dem med at nå næste niveau. Grundlaget er der og det samme er potentialet, men det er noget vi skal vise den kommende sæson. Derfor er jeg kommet og derfor vil jeg anstrenge mig, så jeg kan nyde det' siger han videre.

Tyskeren bliver også spurgt til konkurrencen om spilletiden. 'Jeg kommer med min erfaring, men der er indlysende store kvaliteter på Barcas midtbane. Jeg kan tilpasse mig flere roller, både defensivt og offensivt. Jeg er en spiller der kan lide at have bolden og det mener jeg er vigtigt som spiller i Barca, på grund af deres spillestil. Jeg vil give det maksimale for at hjælpe holdet' svarer han.

'At komme til Barca betyder meget for mig. Det er en stor mulighed for at jeg kan vokse og blive en bedre spiller. Jeg talte med Xavi flere gange inden mit skifte og jeg tror vi tænker fodbold på samme måde. Vi har en rigtig god kemi' afslutter  den 32-årige Gündogan.



.:FORSIDE:.