fbpx

Her er Ansu Fatis helt nye fodboldstøvler

FCBARCELONA.DK - 08.10.20

© Unisport
// Ansu Fati

Den kun 17-årige Ansu Fati har slået sit navn fast på rekordtid og er allerede begyndt at score mål for Barca. Det store angrebstalent har netop taget nogle helt nye fodboldstøvler fra Nike i brug, som forhåbentlig vil bringe ham til nye højder.

Ansu Fati har længe spillet i fodboldstøvler fra Nike og har på det seneste spillet i Nike Mercurial Superfly modellen, som også spillede som Kylian Mbappé og Crisitiano Ronaldo spiller i.

Nu er det kommet en helt nye udgave af Ansu Fatis fodboldstøvler - nemlig Mercurial Dream Speed 3.0, som er det nyeste skud på stammen fra Nike. Også hele baggrunden for Dream Speed 3.0 er noget, som Fati i aller højeste grad kan relatere til.

Idéen bag Dream Speed 3.0 er at huske dig på at drømme stort - også selvom, at verden er drastisk forandret i løbet af året og ikke ligner sig selv. Støvlen skal huske dig på, at alt er muligt, selvom du står overfor udforudsete og store forandringer og udfordringer. Fordi hvis du bliver ved med at arbejde hårdt og drømme, så kan dine drømme gå i opfyldelse - måske endda hurtigere end du havde troet. Noget som netop er sket for Ansu Fati, som med sine blot 17 år er blevet fast mand på Barcas førstehold.

Se de helt nye Mercurial Dream Speed 3.0 fodboldstøvler hos Unisport

Ansu Fati tog for første gang de nye Nike Mercurial Superfly 7 Dream Speed 3.0 i brug ved tirsdagens træning på det spanske landshold og brugte dem senere i landskampen onsdag aften mod Portugal.

Se Ansu Fati i de nye støvler herunder.

fati6

.:FORSIDE:.