fbpx

Lewandowski: 'Er glad for at arbejde med Flick igen'

FCBARCELONA.DK - 08.08.24

 


Robert Lewandowski fik en afgørende rolle, da Barca spillede sin sidste kamp på turen til USA, hvor han scorede begge holdets mål i 2-2 kampen mod Milan. Inden hjemrejsen talte han medierne om starten med Hansi Flick.

Hansi Flick og Lewandowski kender hinanden fra deres fælles tid i Bayern München og den polske angriber er tydeligvis godt tilfreds med den tyske træners ankomst.

'Jeg er glad og tilfreds med, at arbejde med Hansi igen. Jeg tror vi får en stor sæson, hvor vi ender med at stå med et trofæ i vores hænder' udtalte han inden afrejsen fra Baltimore ifølge avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Han forsikrede om, at Flick vil være tro mod Barca fodboldfilosofi med offensiv fodbold og underholdende spil. 'Vi må ikke stoppe med at angribe, når vi har bragt os foran med 1-0. Vi vil fortsætte med at skabe underholdning, for det er denne klubs DNA. Hansi passer rigtig godt til denne DNA med hans offensive planer' fortsatte polakken.

Kort efter interviewet rejste Lewandowski med holdkammeraterne hjem til Barcelona, hvor de ankom i går midt på dagen. De har fri i dag og fredag, inden trænigen fortsætter lørdag.

lewandowski3F

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.