fbpx

Pedri: 'Der er stadig mange ting jeg kan forbedre'

FCBARCELONA.DK - 23.07.23

// Pedri

Pedri stillede op til interview i går i Los Angeles efter træningen og her så han frem mod den nye sæson med optimisme og udtrykte håb om, at han kan få stoppet den kedelige skadeshistorisk han har oplevet.

Det var en veloplagt og rolig Pedri der svarede på spørgsmål fra den talrige presse på træningsanlægget i Los Angeles. Her blev han først spurgt til den nye sæson.

'Jeg glæder mig. Jeg har haft ret meget ferie, hvor jeg har kunne arbejde med fysikken, som er noget jeg ville forbedre, for at forebygge skader. Dem har jeg haft nogle stykker af på det seneste og de har fohindret mig i at nyde at spille fodbold. Jeg har trænet hvad klubben har bedt mig om og det har hjulpet mig meget' svarede han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Pedri også svarede på:

Tilgangen af Ilkay Gündogan:
'Jeg har set ham spille mange gange for City. Det er fantastisk at se hvordan han drejer og ikke mister bolden. Jeg er sikker på, at vi får stor glæde af ham. Han mister sjældent bolden og det skaber ro på holdet'.

Pedri ikke blandt de valgte anførere:
'Jeg er stadig meget ung, men jeg er stolt over, at der er holdkammerater der stemte på mig. Ronald (Araujo, red.) og Frenkie (De Jong, red.) fortjener det, for de var allerede ledere på og udenfor banen'.

Barcas ambitioner i Champions League:
'Det er noget der nager os fra sidste sæson. Vi føler en stor lyst til at gøre det bedre og vi har truppen til at kunne levere noget godt'.

Pedris rolle på Barcas mandskab:
'Der er stadig meget jeg kan forbedre. I sidste sæson lagde jeg for få oplæg og jeg skal også komme mere med frem i feltet. Det skal jeg forbedre. Jeg nåede ikke mit mål i sidste sæson med at score ti mål, så her skal jeg sætte mig et nyt mål'.

De nye spillere i truppen:
'De kommer med stor erfaring og kan helt sikkert bidrage med meget. Det er svært at skulle undvære Busquets og Alba, men vi har fået tre forstærkninger med verdensklasse, der havde lyst til at komme til klubben'.



.:FORSIDE:.