fbpx
Annonce

Pjanic har ikke fået den rolle han var købt ind til

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.01.21

© Getty Images
// Miralem Pjanic // Huesca

Da Barca i sommeren 2020 i stor stil købte Miralem Pjanic fra Juventus gik meldingerne i de catalanske medier straks på, at bosnieren var købt ind til at gå direkte ind i startopstillingen, men det har indtil nu ikke været realiteten.

Mod Huesca søndag aften i La Liga startede Pjanic endnu engang på bænken efter, at han ellers var startet inde to gange i træk før kampen mod det aragonske hold. En skiftende tilværelse som bænkevarmer, indskifter eller starter har indtil nu været virkeligheden for Pjanic i sin tid i Barca.

Indtil videre er det blevet til 17 optrædender for Pjanic i Barca-trøjen i de 22 mulige kampe, som klubben har spillet i La Liga og Champions League indtil nu. Her er Pjanic kun startet inde i ni ud af de 17 kampe han har spillet. Det er langt fra forventningen om, at han skulle være købt ind til startopstillingen.

Ydermere har den 30-årige midtbanespiller kun fået fuld spilletid i fire kampe. Senest var i sejren over Valladolid, som nok har været hans bedste kamp for Barca indtil videre. Tallene viser altså et mindre godt billede af, at Pjanic endnu ikke har formået at leve op til de store forventninger, der er til ham.

Pjanic selv har da heller ikke været tilfreds med den manglende spilletid, da han i starten af december sidste år luftede sin utilfredshed med mængden af spilletid han havde fået af Koeman. Det kan du læse mere om ved at klikke her.

.:FORSIDE:.