fbpx

Politiet undersøger om underskrifter er falske!

FCBARCELONA.DK - 08.10.20

© Getty Images
// mistillidsvotum

Udviklingen omkring en mistillidsafstemning mod præsident Bartomeu tog i dag en dramatisk drejning, da Barca bad politiet kigge på nogle af de underskrifter der indsamlet. Man har fundet cirka 300 underskrifter, der måske er falske.

Barca har fundet uregelmæssigheder i de mange underskrifter fra medlemmer der kræver en mistillidsafstemning og derfor har man bedt politiet undersøge sagen. Der er endnu ikke tale om en politianmeldelse, men en undersøgelse af, om der er begået bevidst svindel.

Det store antal skaber mistanke om, at der kan være flere falske underskrifter blandt dem der ellers er blevet godkendt af den nedsatte valgkomité. Det er det som politiet nu skal kigge nærmere på.

Viser det sig, at mange af de indsamlede underskrifter reelt er falske og kan der dokumenteres bevidst svindel, kan det få den betydning, at underskriftsindsamlingen mod præsident Josep Maria Bartomeu erklæres ugyldig.

Det endelig resultat af underskriftsindsamlingen viste 19.380 godkendte underskrifter, hvor mindstekravet var 16.521, så man kom altså langt over. Derfor kan det også ende med en konklusion om, at nogle underskrifter er falske, men at man ikke kan bevise bevidst svindel, og at antallet af falske underskrifter ikke kan ændre på det endelige resultat.

Barcas ledelse er forpligtet til at afholde mistillidsafstemningen om senest 19 dage, så politiet har nogle dage til at undersøge sagen i.

.:FORSIDE:.