fbpx

Romano: Cancelo fortsat et emne på Camp Nou

Peter Vyff - 16.07.23

// Joao Cancelo

Barca søger fortsat efter en højre back, og Xavi skulle angiveligt foretrække João Cancelo fra Manchester City. Portugiserens pris er dog et problem, men det har eftersigende ikke fået ledelsen til at opgive at hente ham.

Xavi ser ud til at få alle sine ønsker opfyldt på transfermarkedet, hvor han angiveligt har efterspurgt to midtbanespillere og en backup-angriber til Robert Lewandowski. Cheftræneren skulle eftersigende også have bedt om at få en naturlig højre back tilføjet til førsteholdstruppen, hvilket har fået ledelsen til at undersøge muligheden for at hente João Cancelo til Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Portugiseren har tilsyneladende ingen fremtid hos Manchester City, hvilket skyldes et større sammenstød med Pep Guardiola. Den 29-årige Cancelo er derfor på udkig efter en ny arbejdsgiver, da det ikke lykkedes at overbevise Bayern München om at hente ham på en permanent kontrakt, efter et lejeophold i sidste sæson.

Landsholdsspilleren er derfor blevet rygtet til Barca, hvor Xavi eftersigende skulle være en stor beundre af Cancelo, og hans store alsidighed på banen. Catalanerne har dog måtte sande at portugiserens pris på 60 mio. euro alt for høj på nuværende tidspunkt, og ledelsen skulle derfor have opgivet deres interesse i ham.

Den sportslige ledelse, anført at Deco, skulle istedet kigge på yngre alternativer, deriblandt Iván Fresneda fra Real Valladolid. Men hvis man skal transferjournalisten Fabrizio Romano, så er Cancelo fortsat et varmt transferemne på Camp Nou, hvor ledelsen ønsker at tilknytte den tidligere Juventus-spiller på en lånekontrakt.

Og ledelsen håber eftersigende at det gode forhold til porgusierens agent, Jorge Mendes, kan gøre det muligt. Det ligner dog stadigvæk en svær operation for Barca, eftersom Manchester City ønsker at gøre skiftet permanent med det samme, hvor hold som Arsenal og Real Madrid angiveligt står klar til at købe ham.



.:FORSIDE:.