fbpx

Setién: 'Jeg forstår godt, at Arthur vil blive'

FCBARCELONA.DK - 02.05.20

© Getty Images
// Arthur // Setien

Quique Setién har givet et interview til den italienske avis Gazzetta dello Sport, hvor han forholder sig til nogle af de mange spillerrygter der er lige nu, blandt om et bytte mellem Pjanic og Arthur. Også Lautaro Martínez får en kommentar.

Snakken med den italienske avis omhandler primært de spillere fra Serie A, der kædes sammen med Barca, blandt dem Lautaro Martínez, der angiveligt står øverst på Barcas ønskeseddel.

'Han er en fantastisk spiller og alle gode spillere kan tiltrække sig Barcas interesse. For mange spillere er det et ekstra incitament at spille sammen med Leo. Hvem ønsker ikke at spille med Messi?' kom det det Setién.

Der har været rygter om, at Barca og Juventus drøfter et bytte mellem Arthur og Pjanic, men det kender Setién tilsyneladende ikke noget til. 'Jeg taler jævnligt med ledelsen og ingen har nævnt noget i den retning. Arthur har udtalt to gange at han ønsker at blive i Barca og det forstår jeg udmærket. Jeg ville tænke som ham og ikke forlade et hold som dette, hvor man har verdens bedste spiller ved sin side' udtalte Setién om brasilianeren.

'Pjanic er også en excelent spiller, men tillad mig at tilføje, at det lige nu er risikabelt at tale om spillermarkedet. De summer man betalte tidligere for spillere, vil ikke længere være muligt, i det mindste ikke på kort sigt. Der kan være spillere der vil væk, men som ikke kan komme det, fordi der ikke er penge nok. Hvis indtægterne falder, må lønningerne tilpasses. Det er realiteterne' sagde han videre.

Også Napolis Fabián har været rygtet til Barca. Ham har Setién trænet i Betis. 'Vi var sammen et år og det var nok til at vise hvilken stor spiller han er. Han har et ekstraordinært niveau og et enormt potentiale. Han havde det fint med mig, for jeg ønskede at spille på en måde, der var godt for ham' var kommentaren.

Til sidst bliver Setién bedt om en kommentar til rygterne om, at Messi kan overtales til at afslutte karrieren i Inter. 'Det kommer ikke til at ske. Messi og Barcelona vil altid hænge sammen. Man skal gøre alt for at Messi har de bedst mulige vilkår, så Barcelona kan fortsætte med at vinde, som de har gjort de seneste 15 år' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.