fbpx

Sneijder: 'De Jong bliver en større leder efter Messi'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 10.06.20

© Getty Images
// Frenkie de Jong

Det hollandske landsholdsikon, Wesley Sneijder, har store forventninger til sin landsmand, Frenkie de Jong. Trods en fortid i Real Madrid er han slet ikke i tvivl om, at De Jong gjorde klogt i at skifte til Barca.

Wesley Sneijder er overbevist om, at Frenkie de Jong traf den rigtige beslutning, da han i sin tid afviste bejlere som PSG og Manchester City for i stedet at tage til Barca. Han stiller sig derimod en smule mere skeptisk overfor De Ligts valg om at tage til Juventus.

'Holland og Barcelona har altid haft et godt indbyrdes forhold. De Jong traf den bedste beslutning, fordi han forstod, at hans fodbold ville passe perfekt til Spanien og Barcelona' lød det fra Sneijder, inden han kommenterede De Ligts beslutning om at tage til Juventus efter lange forhandlinger med Barca.

'De Ligt valgte at gå en anden vej, men Frenkie tog den perfekte beslutning for sit liv. De Ligt tog et anderledes valg, men i min optik er De Jongs skifte langsigtet. Han gjorde rigtig klogt i at vælge Barcelona, da det er en klub, som passer godt til ham. Når Messi stopper, bliver Frenkie en endnu større leder' forklarede Sneijder, der altså unægteligt spår De Jong en stor fremtid i Barca-trøjen.

Mere kritisk forholder hollænderen sig dog til rygterne om Lautaro Martínez' nærtstående Barca-skifte. 'Han er en stor spiller, men jeg mener, at han bør blive i Italien. Han kan udvikle sig til en af verdens bedste spillere, men først bliver han nødt til at vinde noget med sit hold (Inter, red.)' kom det fra Sneijder, der i 2010 vandt Champions League med netop Inter.

Sneijder forstår dog også godt Lautaros ønske om at tage et karrieremæssigt skridt op ad stigen, men mener, at han bør være tålmodig. 'Det er klart, at han kan spille for Barca, hvis han virkelig ønsker at rejse. I så fald ville jeg dog foretrække Real Madrid' lyder det noget farvet fra hollænderen, der som tidligere nævnt har en fortid hos 'Los Blancos'.

.:FORSIDE:.