fbpx

Tebas: 'Vi ved snart hvornår ligaen går i gang'

FCBARCELONA.DK - 02.05.20

// Tebas // La Liga // Coronavirus


La Liga præsident Javier Tebas er fortsat fulldt opsagt på at den spanske liga bliver færdigt og han tror ikke det varer længe, før der kommer en startdato. Samtidig kritiserer han Frankrigs afslutning af sæsonen.

Mens Belgien, Holland og Frankrig officielt har afsluttet sæsonen, ser det ud til at man i Spanien, Tyskland, England og Italien fortsat forsøger at få spillet færdigt.

I går kommenterede Tebas situationen. 'Reglerne man har lavet i Spanien og i Italien er excelente og det tillader spillere, trænere og andet personale at arbejde i fred. Det giver mulighed for at afslutte sæsonen' indleder han i et interview med den itaienske avis 'Corriere dello Sport.

'At afslutte sæsonen er ikke blot et øknomisk mål, men også et moralsk. Vi følger de spanske klubber tæt, skridt for skridt, mod målet at kunne afslutte sæsonen med stor sikkerhed. Vi kender endnu ikke datoen for hvornår La Liga starter op, men den kommer snart' fortsætter han optimistisk.

Han frygter ikke, at spillerne udsættes for en stor smitterisiko. 'En fisker, en fabriksarbejder eller ansatte i et supermarked, løber en langt større risiko end en fodboldspiller, der træner efter regler' kommer det fra Tebas.

Til sidst kritiserer han Frankrig, for at afslutte sæsonen før den er færdigspillet. 'Frankrig har forhastet sig, Det er ikke et eksempel vi skal følge. Man kan heller ikke sammenligne Ligue 1 med den spanske eller med Serie A' afslutter han.

.:FORSIDE:.