fbpx

Alle skadede spillere meldes klar til pre-season

Anders Lang Jensen - 08.07.23

© Getty Images

Alejandro Balde, Pedri, Ronald Araujo og nytilkomne Iñigo Martinez sluttede alle sidste sæson med at være skadet, men alle fire er nu helt klar og skadesfri til at påbegynde sommerens forberedelser frem mod den nye sæson.

Pedri og Ronald Araujo sad ude i Barcas sidste kampe i sæsonen, da La Liga-trofæet var sikret, og begge spillere har brugt ferien til at genoptræne det sidste og blive fit til pre-season. Generelt er der positivt nyt om de skadede spillere, som alle når at blive klar ifølge avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alejandro Balde blev ankelskadet i sæsonens sidste hjemmekamp mod Mallorca, og venstrebacken har genoptrænet hårdt i sin ferie og når at blive klar sammen med resten af truppen, når de indleder sæsonforberedelserne mandag.

Det samme er gældende for Barcas nye forsvarsspiller Iñigo Martinez, der har siddet ude med en lægskade siden midten af april måned. Martinez har ligesom Alejandro Balde forkortet sin ferie for at træne på klubbens anlæg i den forgangne uge og meldes også helt klar rent fysisk til at starte op med resten af truppen.

Barca indleder træningen hjemme på Ciutat Esportiva, hvorefter holdet onsdag den 19. juli rejser til USA på pre-season, hvor man skal spille kampe mod Juventus, Arsenal, Real Madrid og AC Milan.

araujo67

 

.:FORSIDE:.