fbpx
Annonce

Araújo kom flot tilbage ovenpå fejlen mod Eibar

Anders Lang Jensen - 05.01.21

© Getty Images
// Ronald Araujo

I en periode, hvor det centrale forsvar har været hårdt plaget af skader, har unge talenter som Óscar Mingueza og Ronald Araújo leveret varen. Sidstnævnte fortsatte sit gennembrud med en toppræstation i Huesca-sejren.

Efter Gerard Piqués skade har uruguayanske Ronald Araújo haft den fulde tillid fra træner Ronald Koeman. Det har forsvarstalentet kvitteret for med en række solide indsatser – også i udekampen søndag mod Huesca. Araújo har nemlig på kort tid etableret sig som en vigtig førsteholdsspiller.

Araújo var solid i de defensive opgaver og var samtidig rolig og god på bolden. En disciplin der ganske enkelt kræves som midtstopper i en klub som Barca. Statistisk var Ronald Araújo den spiller med flest bolderobringer på banen og var derudover meget forudseende i defensiven.

Indsatsen var vigtig for Araújo ovenpå hans store fejl i opgøret mod Eibar, der kostede et mål i det skuffende 1-1 resultat.

Der er ingen tvivl om, at der venter store dilemmaer for Ronald Koeman, når Gerard Piqué til foråret vender tilbage. Indtil videre har yngre kræfter grebet mulighederne. Konkurrencen er skærpet markant, hvor Barca stadig råder over mere erfarne spillere som Clement Lenglet og Samuel Umtiti.

.:FORSIDE:.