fbpx

Athletic klar til at belønne Nico Williams

Peter Vyff - 31.07.24

 


De sidste par dages meldinger går på, at Nico Williams hælder mere til at fortsætte hos Athletic Club fremfor at forlade klubben. Og skulle det ske, er baskerne angiveligt klar til at belønne kantspilleren i form at en ny kontrakt.

Barcas forsøg på at købe Nico Williams ser ud til at løbe ud i sandet, da han over de sidste par dage er blevet meldt klar til at fortsætte hos Athletic Club. Catalanerne så ellers i lang tid ud til at løbe af med kantspilleren, men situationen synes nu en helt anden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Meldingerne går endda på, at ledelsen nu betragter Dani Olmos ankomst fra RB Leipzig som mere sandsynlig, og transfersagen om Nico ser dermed ud til at fortsætte. Alt kan dog ske endnu, og ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, har angriberen endnu ikke taget en endelig beslutning om sin fremtid.

Italieneren tilføjede dog en vigtig detalje, nemlig at Athletic Club er villige til at strække sig langt for at beholde europamesteren. Baskerne skulle angiveligt være klar til at belønne ham med en ny kontrakt, selvom det kun er et år siden, at han forlængede sin aftale med klubben.

Den 22-årige kantspiller kan efter sigende se frem til endnu en lønforhøjelse mod, at varigheden på hans kontrakt, der lige nu udløber i 2027, også bliver forlænget. Athletic ønsker samtidig også at diskutere Nicos frikøbsklausul på 58 mio. euro, som har gjort, at han er et tiltalende mål for flere europæiske klubber.

Det er dårlige nyheder for Barca, der ikke har råd til, at Nico Williams endnu engang underskriver en ny aftale, hvor han både får mere i løn, og hvor hans fremtidige pris stiger. Nico har dog ifølge Romano ikke taget stilling til Athletics tilbud.

nicowilliams22F

 

// Nico Williams
.:FORSIDE:.