fbpx
Annonce

Avis: Aubameyang vil gerne selv til Barca

Magnus Wind - 24.01.20

© Getty Images
// Aubameyang

Tidligere på måneden blev der spekuleret i, om Barca ønsker at hente en central angriber, grundet skaden til Suárez, og her skulle Aubameyang være den fortrukne. Arsenal spilleren vil angivenligt selv til Barca. 

Luis Suárez må se til fra sidelinjen i de næste fire måneder efter sin knæoperation, hvilket har gjort Barca angrebet skrøbligt, specielt med tanke på de mange kampe som catalanerne spiller. På et pressemøde tidligere på måneden bekræftede Quique Setién, at man vurderer mulighederne for en forstærkning her i januar. 'Angående at købe en angriber, er det noget vi kigger på og analyserer' sagde han.

Angivenligt så skulle Arsenal anføreren Pierre-Emerick Aubameyang være for fortrukne kandidat hos Barca, og angriberen fra Gabon er da også tidligere blev rygtet til den catalanske klub. I følge El Mundo Deportivo, så ønsker han nu selv at komme til Barca, hvilket kunne gøre et skifte mindre besværligt for catalanerne. I følge avisen har Barca på forhånd afstemt, at angriberen selv er med på et skifte og det skulle altså være bekræftet.

Aubameyangs kontrakt udløber i sommeren 2021, men han har afvist at forlænge sit ophold i London klubben. Om Barca formår at forhandle en aftale på plads i dette januars transfervindue bliver spændende at følge.

.:FORSIDE:.