fbpx

Avis: Barca betaler kun 47 mio. euro for Dani Olmo

FCBARCELONA.DK - 06.08.24

// Dani Olmo

Tirsdag eftermiddag meddeler samtlige medier, at Barca har sikret signingen af Dani Olmo. På trods af de første meldinger om en højere pris melder avisen Mundo Deportivo nu, at Barca kun betaler 47 millioner euro.

Det var sportsdirektør Deco, som tirsdag eftermiddag skulle have forhandlet signingen af Dani Olmo på plads med tyske Leipzig. Her blev der indledningsvis meldt om en pris på 55 mio. euro plus 7 mio. euro i variabler, men det meldes nu ikke at være korrekt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo betaler Barca kun 47 millioner euro i fast transfersum for Dani Olmo. Derudover kommer der i alt 13 millioner euro i variabler, som kan blive udløst i takt med titler som La Liga og Champions League og hvis Olmo spiller i minimum 60% af kampene.

Dani Olmo endte med at blive en af de helt store profiler og bedste spillere ved sommerens EM, og derfor må det siges at være en flot præstation af sportsdirektør Deco, hvis han har forhandlet en fast transfersum på sølle 47 mio. euro. Olmo har ifølge Transfermarkt en værdi på 60 millioner euro - det højeste nogensinde i hans karriere.

.:FORSIDE:.