fbpx

Avis: Barca har åbnet op for salget af Ángel Alarcón

Peter Vyff - 01.07.23

// Angel Alarcon

19-årige Ángel Alarcón kom til Barca i 2018 og på trods af flere kampe på førsteholdet meldes det nu, at ledelsen har åbnet op for at tage afsked med stortalentet, der har tiltrukket sig en del interesse på det sidste.

Catalanerne hentede Alarcón til Camp Nou tilbage i 2018, hvor han ankom fra lokalrivalerne Espanyol. Stortalentet fik hurtigt gjort opmærksom på sig selv i ungdomsrækkerne, hvilket i sidste sæson kulminerede med hele fire kampe på førsteholdet under Xavis ledelse.

Selvom den 19-årige Alarcón ikke fik scoret på seniorniveau, så lykkedes det ham at imponerede i UEFA Youth League, hvor han spillede seks kampe og leverede henholdsvis tre mål og tre assists. Ledelsen kvitterede derfor med en kontraktforlængelse til 2025, der også inkluderer en frikøbsklausul på hele 400 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er dog næppe en klausul, der bliver taget i brug, selvom ledelsen nu skulle have åbnet op for salget af Alarcón. Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også tilføjer, at årsagen skyldes den voksende interesse for angriberen, samt den økonomiske situation, der betyder, at Barca er tvunget til at sælge en masse spillere.

Catalaneren skulle eftersigende have tiltrukket sig interesse fra italienske Udinese, samt Rayo Vallecano og Real Betis fra La Liga. Det er dog endnu uvist, hvor meget Barca ønsker at få for Alarcón, men det er dog sikkert, at ledelsen vil forsøge at få en tilbagekøbsklausul indført i en eventuel handel.

Alarcón er dog indtil videre fortsat Barca-spiller, og hvis der ikke skulle komme et acceptabelt bud, så er det planen at han bliver indlemmet i Barca Atlétic-truppen efter sommerferien. Angriberen får her mulighed for at udvikle sig yderligere, og bliver han på Camp Nou, så er det ikke utænkeligt at han får chancen igen på førsteholdet i næste sæson.

.:FORSIDE:.