fbpx

Avis: Barca melder sig i kampen om 17-årig svensker

Markus Johannessen - 08.12.23

// Lucas Bergvall

Barca er angiveligt interesseret i at hente den svenske Djursgårdens-profil, Lucas Bergvall, som allerede får opmærksomhed fra andre store europæiske klubber. Deco er eftersigende i kontakt med midtbanespillerens repræsentanter.  

Den centrale midtbanespiller fra Allsvenskan er et af Sveriges mest lovende talenter og besidder allerede fysiske styrker såvel som tekniske færdigheder. Han står stærkt på banen og måler 187 cm, men det er angiveligt hans udsøgte tekniske kompetencer, der har begejstret diverse scouts i fodboldeuropa. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Både Seria A's Inter Milan og Premier Leagues Manchester United arbejder på at erhverve 17-årige Lucas Bergvalls signatur. Inter Milan har allerede fremlagt et formelt bud, men hverken Djursgårdens IF eller Lucas Bergvall har godkendt noget endnu. 

Ifølge den catalanske avis Sport har Barca valgt at tage del i forhandlingerne og agter at udarbejde et reelt bud til januar. Ydermere melder avisen Sport, at både Lucas Bergvall og hans bagland ser meget positivt på netop Barcas interesse. Catalanerne har med rette et ry for at tage unge talenter til det næste niveau. 

Det er efter sigende Decos intention at få en aftale med Djursgårdens IF og Lucas Bergvall før for mange klubber får øjnene op for hans talent, hvilket øger konkurrencen samt hans markedsværdi.

.:FORSIDE:.