fbpx

Avis: Barca og FC Porto forhandler om Roque og Faye

Peter Vyff - 17.06.24

 


Denne sommer skal Barca både forsøge at tynde ud og forstærke truppen på samme tid. Catalanerne meldes lige nu i dialog med FC Porto, der angiveligt ønsker at hente både Vitor Roque og Mika Faye.

Barcas økonomiske situation betyder, at ledelsen er åbne for bud på en række spillere, som dermed går en usikker fremtid i møde. Catalanerne har hårdt brug for indtægter til at nå i mål med Financial Fair Play, og hvis det skal lykkes at forstærke holdet på de ønskede områder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport kan i den forbindelse fortælle, at Barca har åbnet forhandlinger med FC Porto, der meldes interesseret i Vitor Roque og Mika Faye. Catalanerne ønsker kun at udlåne Roque i én enkelt sæson, og uden en tilknyttet købsoption, imens handlen med Faye forventes at blive et permanent skifte.

Ledelsen skulle tidligere have prissat senegaleseren til 15 mio. euro, hvilket er et beløb som kan hjælpe Barca en del med at opnå deres planer i de kommende måneder. Hvad angår Roque, ønsker man at fastholde hans udvikling i europæisk fodbold, samt undgå de problemer, der hænger sammen med hans registrering i La Liga.

Deco har som tidligere spiller for Porto, et godt kendskab til klubben og efter hans mening, er det et perfekt sted for Roque at udvikle sig. Det kan det også blive for Faye, og derfor har Barca angiveligt også tænkt sig at inkludere en tilbagekøbsoption, samt en videresalgsklausul i fremtiden.

faye11F

// Vitor Roque // Mikayil Faye
.:FORSIDE:.