fbpx

Avis: Chadi Riad tæt på udlån Sporting Gijón

Peter Vyff - 21.07.23

// Chadi Riad

Chadi Riad skulle eftersigende være en af de ungdomsspillere, som Xavi har et godt øje til. Stortalentet nærmer sig dog nu angiveligt et låneskifte til Sporting Gijón i den næstbedste spanske fodboldrække.

Barca har de sidste par sæsoner haft stor held med at bringe holdets ungdomsspillere i aktion på førsteholdet, hvor Gavi, Pedri og Alejandro Balde senest har fået deres gennembrud. Xavi har derfor også tænkt sig at se flere af klubbens talenter an i opstartssæsonen, deriblandt den stærke midterforsvarer Chadi Riad.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 20-årige marokkaner har leveret strålende på andetholdet, Barca Atlétic, hvor det blev til hele 41 kampe og 4 mål i sidste sæson. Holdet missede dog oprykning til Segunda División, og eftersom Riad ikke har udsigt til spilletid på førsteholdet, så ønsker han angiveligt at tage det næste skridt i karrieren.

Stortalentet skulle derfor ifølge avisen Sport nærme sig et låneskifte til Sporting Gijón, som spiller et liga-niveau højere end Barca Atlétic, hvilket vil sige i næstbedste række. Det betyder samtidig at Riad ikke er taget med resten af holdet til USA, hvilket han oprindelig var tiltænkt, da Xavi eftersigende har høje tanker om forsvarsspilleren.

Cheftræneren ser derfor også udlejningen som en oplagt mulighed for marokkaneren, der dermed får mulighed for at bevise sig selv på et højere niveau og fortsætte sin udvikling. Og eftersom Xavi har stor tiltro til Riad, så forventes Sporting Gijón heller ikke at få inkluderet en købsklausul i låneaftalen.

Ledelsen skulle endda arbejde på at forlænge marokkanerens kontrakt, inden hans låneophold annonceres.



.:FORSIDE:.