fbpx

Hansi Flick meldes i kontakt med Ivan Perisic

Markus Johannessen - 15.08.24

 


Barca arbejder stadig under tidspres for at forstærke deres trup til den kommende sæson og nu er cheftræneren angiveligt også begyndt at række ud til potentielle markedsmuligheder. Flick meldes i øjeblikket i dialog med Ivan Perisic. 

Catalanerne forsøger fortsat at sikre Nico Williams' underskrift, men missionen begynder at se kompliceret ud. Medmindre der sker en overraskelse i sidste øjeblik, vil angriberen forblive i Athletic Club i endnu en sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har fået den sportslige ledelse til at kigge mod andre muligheder og Hansi Flick har personligt involveret sig for at kontakte en gammel bekendt, Ivan Perisic. Den 35-årige kroatiske fløjspiller er blevet en fri agent efter at have brudt med Hadjuk Split, på grund af uenigheder med træneren, Gennaro Gattuso.

Det melder den catalanske avis Sport, som beretter at den tyske cheftræner og kroatiske kantspiller havde et godt forhold under deres fælles storhedstid i Bayern München. 

Yderligere bakkes det op af det kroatiske medie '24sata', der afslørede en direkte samtale mellem Flick og Perisic, hvor Flick spurgte til hans situation. Perisic skulle være begejstret for at spille for Barca under en træner, der kender ham godt, og Flick har angiveligt tillid til ham, trods hans alder og reducerede eksplosivitet.

perisic1F

// Ivan Perisic
.:FORSIDE:.