fbpx

Avis: Juventus har budt 15 mio. euro for Kessié

Peter Vyff - 25.07.23

// Franck Kessié

Alt tyder efterhånden på, at Franck Kessié snart er fortid hos Barca. Juventus meldes stærkt interesserede i midtbanespilleren, og italienerne skulle i den forbindelse have afsendt et tilbud på 15 mio. euro afsted.

Selvom den 26-årige Kessié viste små glimt at hans potentiale i sidste sæson, så var det tilsyneladende ikke nok til at overbevise ledelsen og Xavi om at beholde ham. Ivorianeren er derfor blevet sat til salg på Camp Nou, hvor ledelsen håber, at hans afsked kan være med til at lette økonomien.

Flere hold er efterhånden blevet meldt interesseret i landsholdsspilleren, men ifølge flere kilder skulle Juventus føre kapløbet om hans underskrift. Italienerne skulle tidligere have fået afvist et lånetilbud af Barca, men traditionsklubben skulle nu have afsendt endnu et tilbud. Det skriver avisen Sport.

Artiklen fortsætter under annoncen


Juventus skulle eftersigende have budt 15 mio. euro for Kessié, der består af 10 mio. euro i fast betaling og resten i variabler. Barca ønsker angiveligt at modtage hele beløbet på én gang, men eftersom det ikke lader til at blive muligt, så har ledelsen tænkt sig at sende et kontrabud afsted til Italien.

Det skulle ifølge avisen Sport bestå af 12 mio. euro i fast betaling, samt 4-6 mio. euro i variabler. Det må siges at være en ganske fair pris for en spiller, der i forrige sæson blev betragtet som én af de bedste spillere i Serie A, hvor han vandt mesterskabet med AC Milan.

Og skulle prisen blive accepteret, så er det fortsat langt under de 35 mio. euro, som ledelsen i starten håbede på at få for Kessié. Men efter indkøbet af Oriol Romeu, har ivorianeren ikke udsigt til spilletid efter sommerferien, og eftersom alle klubber ved at Barca er i pengeproblemer, så lader det til at Juventus' tilbud er det bedste på nuværende tidspunkt.

.:FORSIDE:.