fbpx

Avis: Lyon vil købe Umtiti - men på én betingelse

Markus Johannessen - 16.06.23

// Samuel Umtiti

Umtiti har ikke lagt skjul på hans ønske om at vende hjem til Olympique de Lyon, hvor hans karriere startede. Den franske klub ønsker ligeledes en genforening med backspilleren, men ikke før en anden transfer er på plads. 

Umtiti var tidligere tæt på et Lyon-skifte, men Ligue 1-klubben tvivlede på hans fysiske tilstand og trak i land. Nu har den 29-årige franskmand dog vist kvalitet og stabilt niveau i udlejningsperioden i Lecce og hans tidligere klub ser ud til at være interesseret i hans underskrift.

Artiklen fortsætter under annoncen


Umtiti har også modtaget henvendelser fra andre europæiske klubber, blandt andet AC Milan og Roma, men prioriterer angiveligt at komme hjem til den klub, hvor hans fodboldeventyr startede og spille sammen med tidligere holdkammerater. 

Barca har tilbudt Lyon at overføre Umtiti for 4 millioner euro samt en procentdel at et potentielt fremtidigt salg af den franske forsvarsspiller. Noget som Lyon ikke har afvist, men heller ikke vil underskrive før de selv har solgt en profil fra bagkæden. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har Lyons ledelse til hensigt at sælge den 20-årige forsvarsspiller Castello Lukeba, hvis markedsværdi er steget markant over de seneste to sæsoner. Lyon mener at kunne få ham solgt for over 20 millioner euro og det er efter sigende først når det er lykkedes, at de vil købe Umtiti fri fra Barca..:FORSIDE:.