fbpx

Avis: Pau Prim nærmer sig indkaldelse til førsteholdet

Markus Johannessen - 24.09.24

 


Den sportslige ledelse er fortsat på jagt efter forstærkninger til midtbanen, og undersøger både mulighederne internt i klubben og på det globale marked. 18-årige Pau Prim fra Barcas egne rækker er angiveligt på Flicks radar. 

Sammen med Marc Bernal har Pau Prim været betragtet som et af de store talenter udviklet som defensiv midtbanespiller i La Masia. Hans store overblik og skarpe berøringer gør ham ligeså brugbar på den centrale midtbane og der bliver lagt mærke til Barca Atlètic-profilens alsidighed trods hans unge alder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sidste sæson var udfordrende for Prim, da han måtte vige pladsen til fordel for Bernal i Rafa Márquez' mandskab, men med tålmodighed og vilje har han forbedret sig og er nu en uundgåelig brik i Barca Atlètics opstilling. 

Ifølge den catalanske avis Sport, har trænerstaben rost hans evner som en klassisk Barca-midtbaneprofil og fremhævede hans forståelse for spillet og placeringsevne, samtidig med at han har arbejdet på at forbedre sig konkurrencemæssigt. Det berettes yderligere, at den 18-årige catalaners hårde arbejde heller ikke er gået forbi Hansi Flick. 

Selvom Pau Prim endnu ikke er blevet kaldt op til førsteholdstræning under den tyske cheftræner, meldes det, at hvis han fortsætter sin fremragende udvikling, kan en indkaldelse til førsteholdet være tæt på.

pauprim1F

// Pau Prim
.:FORSIDE:.