fbpx

Avis: Qatar vil betale formue for at bruge Barcas navn

FCBARCELONA.DK - 29.06.23

// Joan Laporta

Barca er konstant på jagt efter nye indtægter, der kan bringe klubbens økonomi i balance og måske der snart strømmer en større formue ind fra Qatar, der gerne vil betale for at bruge Barcas navn til en klub i deres liga.

Præsident Joan Laporta har for nylig været en tur i Qatar, hvor der er blevet drøftet nye forretningsmuligheder. Turen var primært af privat karakter, men Laporta benyttede også opholdet til at lytte på forretningsforslag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Et af disse skulle være, at en klub i Qatar League Stars køber retten til at bruge navnet FC Barcelona, der er et beskyttet varemærke og derfor ikke kan kopieres af andre uden aftale. Qatar skulle være klar med 100 mio. euro pr. sæson, altså 750 mio. kr., et beløb der vil lune gevaldigt i den catalanske klubkasse. Det fortæller Catalunya Radio.

Der er ingen meldinger om, hvordan Barcas ledelse stiller sig til forslaget, men der er tale om et så stort beløb, at sagen sandsynligvis vil blive drøftet på et bestyrelsesmøde.

Her skal det vurderes om Barca ønsker sit navn sat i relation til en klub i Qatar, et land der blev stærkt kritiseret før og under VM for sit syn på bl.a. menneskerettigheder.



.:FORSIDE:.