fbpx

Avis: Roque tilbydes tredobbelt løn i PL og Ligue 1

Markus Johannessen - 07.07.23

// Vitor Roque

Selvom Vitor Roque for nuværende har en mundtlig aftale med Barca, stopper det ikke andre bejlere i deres forsøg på at lokke en underskrift ud af det unge talent. PSG, Manchester United og Chelsea vil angiveligt forgylde angriberen. 

Den 18-årige brasilianske angriber har imponeret samtlige storklubber, som ønsker at hente ham denne sommer. Dog meldes det, at Vitor Roque fortsat er fast besluttet på at repræsentere Barca og at den endelige kontrakt allerede er udarbejdet. 

Imidlertid skal det dog holdes in mente, at alt kan ske indtil alle dokumenter er underskrevet og transferen er offentliggjort. Ifølge den catalanske avis Sport vil både Paris Saint-Germain, Manchester United og Chelsea forsøge at overbevise Vitor Roque på falderebet om at underskrive med dem i stedet. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport melder, at de tre ovenstående klubber vil friste den 18-årige brasilianer med en løn, der lyder på det tredobbelte af, hvad Barca kan tilbyde. Det munder ud i 10 millioner euro per sæson samt lukrative bonusser til både Vitor Roque og hans agent. 

Disse summer kan catalanerne ikke konkurrere med og Barcas sportslige ledelse er efter sigende opmærksomme på det pres, som kommer fra andre europæiske storklubber, men forholder sig samtidig optimistiske vedrørende forhandlingerne. 

Med det enorme potentiale, som den unge angriber har udvist, er det ikke unormalt, at han modtager den mængde opmærksomhed. Ifølge Sport har Vitor Roque givet sit ord på, at han er fast besluttet på Barca og vil ignorere alle andre tilbud.

.:FORSIDE:.