fbpx

Avis: United forsøger at kapre Vitor Roque foran Barca

Peter Vyff - 04.07.23

// Vitor Roque

Barca meldes tæt på at lukke handlen med Athletico Paranaense om købet af Vitor Roque. Catalanerne kan dog nu se frem til konkurrence fra Manchester United, som angiveligt forsøger at kapre brasilianeren i sidste øjeblik.

Catalanerne skulle angiveligt have lukket en forhåndsaftale omkring Roque, der sammenlagt kommer til at koste 45 mio. euro. Ledelsen har eftersigende også færdigforhandlet brasilianerens personlige kontrakt, der betyder at han binder sig til Camp Nou de næste seks sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barcas økonomiske problemer betyder dog, at det kan blive svært at registrere Roque denne sommer, og derfor spekuleres der i at leje ham ud til Athletico Paranaense for resten af året. Og alt imens ledelsen fortsat forsøger at få forhandlingerne afsluttet, så har Manchester United nu angiveligt set deres snit til at kapre brasilianeren.

Det skriver avisen Mundo Deportivo, der også tilføjer at englænderne skulle have taget kontakt til angriberens repræsentanter for at undersøge muligheden for en handel. Og skulle der være en åbning, så har United umiddelbart intet problem med at betale den formodede pris for den 18-årige Roque.

Manchester United får dog eftersigende svært ved at overbevise stortalentet om et skifte til Premier League, da han allerede skulle have afvist Arsenal tidligere på året. Den nylige interesse sætter dog Barca-ledelsen under pres, specielt i forhold til at få skabt indtægter, der kan sikre brasilianerens registrering.



.:FORSIDE:.