fbpx

Balde meldes skadesfri og klar til sæsonstart

Peter Vyff - 12.07.23

// Alejandro Balde

Alejandro Balde blev slemt skadet i en af sæsonens sidste kampe imod RCD Mallorca. Catalaneren er dog nu klarmeldt efter en længere skadespause, og han forventes nuat træne fuldt ud med holdkammeraterne.

Den 19-årige Balde fik sit helt store gennembrud i sidste sæson, hvor han allerede fra start gjorde sit flot bemærket med flere stærke præstationer. Stortalentet endte derfor også med at slå Jordi Alba ud af startopstillingen samtidig med, at han også fik sin debut på det spanske landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalaneren afsluttede dog sæsonen på ærgerlig vis, eftersom han pådrog sig en alvorlig ankelskade i andensidste spillerunde imod Mallorca. Forsvarsspilleren blev i starten meldt ude i mindst syv uger, men ifølge avisen Mundo Deportivo, er han nu raskmeldt og klar til at træne med resten af holdet på Ciutat Esportiva.

Stortalentet afkortede også sin sommerferie for at komme hurtigere tilbage på træningsbanen, og det har heldigvis vist sig at have en positiv indvirkning på hans restitution. Og det er helt sikkert en glædelig nyhed for Xavi, der dermed har sit førstevalg på venstre back til rådighed i hele sæsonopstarten.

Cheftrænerens andetvalg er den rutinerede Marcos Alonso, der dog langt fra har samme fart som Balde. Catalanerne er derfor ganske afhængige af den talentfulde back, der forhåbentlig kan fastholde samme høje niveau som før hans skade, og endda forbedre sig yderligere i den kommende sæson.



.:FORSIDE:.