fbpx

Barca bekræfter udsigtsplatform på Spotify Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 20.08.24

 


Byen Barcelona byder på mange seværdigheder og om to år kommer der en mere, der med garanti vil tiltrække mange besøgende. Barca har nemlig udsendt et billede af den udsigtsplatform, der kommer øverst på det nye Spotify Camp Nou.

Spotify Camp Nou åbnes med en begrænset tilskuerkapacitet på 64.000 tilskuere ved årsskiftet, men det er først i sommeren 2026, at Barcas hjemmebane vil stå helt færdigt med plads til 104.000 tilskuere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med i planen er en udsigtsplatform der går ud over stadion helt oppe over taget, hvor man vil få et enestående kig ned over banen. Barca udsendte i går en række nye computerskabte fotos af, hvordan Spotify Camp Nou kommer til at se ud og på et af dem ser man en udsigtsplatform, der tages i brug i 2026.

Her bevæger man sig først højt op, sandsynligvis med elevator, hvorefter man går i en lang gang, inden man befinder sig højt over banen. Det er en attraktion der helt sikkert vil blive besøgt af mange fans. Det er ikke meldt ud, hvad en billet til udsigtsplatformen kommer til at koste.

campnou2F

// Camp Nou
.:FORSIDE:.