fbpx

Barca kan gentage Umtiti-metode med Lenglet

Anders Lang Jensen - 05.08.24

// Clement Lenglet

Clement Lenglet er en vanskelig case for Barca-ledelsen. Franskmanden er blandt de bedst betalte spillere i Barca-truppen, og det gør det svært for Barca overhovedet at registrere ham, mens andre klubber ikke kan betale lønpakken.

Det fastlåser situationen omkring Lenglet, men i håbet om at sikre en mulig lejeaftale igen, kan Barca lave en økonomisk manøvre for at bløde mulighederne op. Det beretter avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Manøvren går ud på at forlænge Clement Lenglets kontrakt, hvor man spreder franskmandens lønpakke ud over endnu flere sæsoner. Det vil gøre, at Barca skal betale et mindre beløb årligt til Lenglet. Og det vil gøre det nemmere for interesserede klubber at overtage franskmandens løn i forbindelse med en mulig lejeaftale denne sommer.

Det vil være en gentagelse af det, som Barca gjorde for et par år siden med Samuel Umtiti. Umtiti var også en dyr spiller for Barca, og parterne forlængede kontrakten for at sprede forsvarsspillerens løn ud over endnu flere kontraktår.

Samtidig vil den mulige manøvre også give en større mulighed for, at Barca kan registrere Lenglet denne sommer, hvis lønomkostninger nedbringes. Det er der nemlig også en mulighed for, hvis Hansi Flick vælger at give franskmanden en plads i truppen til den kommende sæson.

lenglet25

.:FORSIDE:.