fbpx

Barca meldes klar til at opsige Álex Collados kontrakt

Peter Vyff - 05.07.23

// Alex Collado

Samuel Umtiti fik i sidste uge opsagt hans kontrakt, og nu kan turen være kommet til Álex Collado. Catalaneren har ingen fremtid på Camp Nou, og i takt med at han ikke har tiltrukket nogen interesse, så kan han nu snart blive fritstillet.

Selvom trænerstaben for flere år tilbage havde store forventninger til Álex Collado, så er de langt fra blevet indfriet. Den tidligere La Masia-spiller nærmede sig ellers førsteholdet i en periode, men det er dog aldrig lykkedes ham at få sit endelige gennembrud.

Den 24-årige Collado har derfor tilbragt de sidste to sæsoner på udlån hos henholdsvis Granada og Elche, dog uden den helt store succes. Catalaneren er derfor snart at finde tilbage hos Barca, hvor han dog ingen fremtid har under Xavi, som i forvejen har adskillige kvalitetsspillere til rådighed på midtbanen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ledelsen har derfor længe forsøgt at finde en ny destination til Collado, især med tanke på at spare hans løn og skabe en indtægt på Camp Nou. Der har dog langt fra været den interesse i midtbanespilleren, som Joan Laporta og Mateu Alemany havde håbet på, og derfor arbejdes der nu eftersigende på en alternativ løsning.

Journalisten Gerard Romero kunne nemlig afsløre, at ledelsen overvejer at benytte samme fremgangsmåde som hos Samuel Umtiti, der fik annulleret sin kontrakt og dermed kan forlade Camp Nou på en fri transfer. Ledelsen kan derfor slippe for at betale en del af Collados løn, imens man på den anden side giver afkald på et eventuelt transfergebyr.

Barca står med den manglende interesse, heller ikke til at modtage nogle penge for Collado, og derfor kan det virke fornuftigt at finde en fælles aftale med midtbanespilleren om ophævelsen af hans kontrakt. Det tidligere stortalent kan derfor være på vej til at følge i fodsporene på Umtiti, efter blot at have opnået to seniorkampe på Camp Nou.

.:FORSIDE:.