fbpx

Betis-direktør forhandler med Barca om Roque

Peter Vyff - 20.08.24

 


Rygterne omkring Vitor Roque eskalerer som dagene går, og nu meldes Real Betis også interesseret i angriberen. Andalusernes sportsdirektør, Manuel Fajardo, skulle endda have rejst til Barcelona for at drøfte en handel.

Det står efterhånden klart, at den 19-årige Roque ikke er at finde hos Barca efter transfervinduets lukning. Stortalentet har ikke formået at overbevise Hansi Flick om hans gavn på førsteholdet, og da han samtidig er en stor økonomisk belastning, ser han ud til snart at forlade klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Roque står dog ikke uden bejlere, og især Sporting Lissabon er blevet meldt tæt på at kunne sikre sig brasilianeren for 30 mio. euro. Men ifølge avisen Mundo Deportivo, har Real Betis nu også meldt sig ind i kampen om angriberen, og man forsøger nu at kapre handlen foran portugiserne.

Andaluserne skulle allerede have sendt en delegation afsted til Catalonien, bestående af sportsdirektøren Manuel Fajardo og hans to assistenter, Joaquin Sánchez og Rámon Alarcón. Det er angiveligt sket på foranledning af cheftræneren Manuel Pellegrini, der har udset sig Roque som denne sommer ønskeforstærkning.

Betis har samtidig også allerede planlagt et møde med brasilianerens agent, Andre Cury, og som tingene ser ud nu, ønsker andaluserne at lukke handlen hurtigt. Der er dog fortsat tvivl om, hvorvidt Betis har råd til Roque, og hvis de har tænkt sig at tilbyde en lejeaftale, er det sandsynligvis ikke noget som Barca er interesseret i.

Catalanernes ønske er først og fremmest at få de 30 mio. euro tilbage, som de selv købte angriberen for hos Athletico Paranaense. Og da Sporting meldes klar til at opfylde denne betingelse, må de fortsat også betragtes som favorit til at løbe af med Roques underskrift.

roque9F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.