fbpx

Bild: Barca og Dortmund taler om Jadon Sancho!

FCBARCELONA.DK - 02.05.20

// Sancho


Det velansete tyske magasin Bild er i dag ude med meldinger om, at Barca og Dortmund er i dialog om et af europas største angrebstalenter, den 20-årige Jadon Sancho, der ses som et alternativ til Neymar.

Jadon Sancho har taget bundesligaen med storm efter sit skifte fra Manchester City i sommeren 2017, da han var blot 17 år. Han startede på Dortmunds andethold, men fik hurtigt kampe på førsteholdet og er i dag en stor profil i klubben. 35 kampe og 17 mål er han noteret for denne sæson, inden coronakrisen stoppede al fodbold.

I Barcelona har man talt utroligt meget om Neymar, men catalanerne er udmærket klar over, at det skifte bliver både svært, dyrt og langtrukkent. Derfor er man tvunget til at have en plan B og den hedder tilsyneladende Jadon Sancho.

Magasinet Bild skriver, at Dortmund og Barca har drøftet muligheden for en lejeaftale med Ansu Fati og det er i disse samtaler, at Jadon Sancho er kommet i spil. Tyskerne betalte kun små 8 mio. euro for angriberen i 2017 og nu vurderes han at kunne indbringe over 100 mio. euro. Ifølge Bild kræver Dortmund som udgangspunkt 130 mio. euro for spilleren.

Engelske Sancho, hvis forældre er fra Trinidad and Tobago, er en teknisk dygtig og lynhurtig kantangriber, primært i venstre side. Med sine blot 20 år og en pris der forventes at ligge en del under det som Neymar vil koste, vurderes Sancho at være et relevant alterrnativ til brasilianeren.

Barca er dog langt fra den eneste storklub der jagter det unge talent. Vedholdende rygter sender ham til Manchester United, der skulle være langt fremme i forhandlingerne om angriberen, men måske Barcas interesse kan ændre på den situation.

Ansu Fati kan vise sig at blive en god døråbner. Barca ønsker en kantangriber der er længere fremme end den 17-årige Fati, der i Dortmund kan få værdifuld spilletid, mens tyskerne får tilført et af de andre store angrebstalenter i Europa. Dortmund har vist sig som et glimrende sted for unge angribere. Det er Ousmane Dembele, Erling Håland og Jadon Sancho glimrende eksempler på.

I videoen øverst i artiklen får man et indtryk af, hvad Jadon Sancho står for.

.:FORSIDE:.