fbpx

Braithwaite har kostet Barca 54.000 euro pr. minut

Magnus Wind - 13.07.20

© Getty Images
// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite har haft en blandet start på karrieren i Barca og har på det seneste ikke fået meget spilletid. Hvis man holder det samlede antal spilleminutter op mod købsprisen, så har det været dyrt for catalanerne. 

Det kom som et chok og en overraskelse for mange danske fodboldfans, da Martin Braithwaite blev præsenteret som Barca-spiller tilbage i februar. Siden sit skifte fra Leganés har angriberen haft en noget blandet start i den catalanske klub. Både før og efter coronapausen havde danskeren flere gode kampe, hvor han også fik scoret sit første mål, da catalanerne tilbage i juni besejrede Mallorca.

I de sidste fire kamp har Braithwaite dog kun spillet 25 minutter i alt og sad senest på bænken i hele kampen mod Real Valladolid. Samlede set har danskeren spillet 332 minutter i blaugrana-trøjen. Hvis man holder det op imod prisen på 18 mio. euro, så har det kostet Barca hele 54.000 euro for hvert eneste minut, hvor Braithwaite har været på banen. 

Med Griezmanns nye skade, har det åbnet døren for Braithwaite i sæsons sidste to ligakampe mod henholdsvis Osasuna og Alavés. Her kan man håbe, at danskeren får vist sig frem for Quique Setién og resten af den sportslige ledelse.

.:FORSIDE:.