fbpx

Busquets: 'Det er ikke den bedste tid i Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 13.10.20

© Getty Images
// Sergio Busquets

Barca er kommet fint fra start i ligaen efter den enormt skuffende sidste sæson, men udenfor banen hersker der kaos. Sergio Busquets erkender uden problemer, at Barca står midt i en meget svær tid.

Massiv kritik af ledelsen, en kommende mistillidsafstemning mod præsident Bartomeu, samt en økonomisk svær situation, er det billede der tegner sig i FC Barcelona i øjeblikket. Den situation kommenterede Sergio Busquets på et pressemøde i går i den spanske landsholdslejr.

'Det er ikke den bedste tid i Barca. Hvis jeg gik i detaljer, kunne jeg tale i fem eller seks timer. Vi havde ikke vores bedste sæson og det kan man mærke, både individuelt og kolektivt, men det er fortid og vi har nye muligheder og håb om, at det alt sammen kommer til at gå bedre' kom det fra ham.

Barca spiller nu med to midtbanespillere foran forsvaret og Busquets blev spurgt, hvordan han har det med det. 'Fodbold har udviklet sig. Jeg føler mig til rette i alle situationer. Man skal læse kampen for at finde de positioner der passer til din måde at spille på' var hans svar.

Busquets er fyldt 32 år og han blev spurgt, om han overvejer at stoppe på landsholdet. 'Jeg tager en sæson af gangen. Jeg er ikke 20 år længere og kan derfor ikke se en lang fremtid, men lige nu er jeg tilfreds og har det godt, med stor lyst til at fortsætte' afsluttede han.

.:FORSIDE:.