fbpx

Casadó: 'Meget positivt at vi fik tre point'

FCBARCELONA.DK - 18.08.24

 


Marc Casadó fik en plads i startopstillingen i lørdagens kamp mod Valencia. Her leverede han en flot præstation og efter opgøret glædede han sig over, at holdet kunne rejse hjem med alle tre point.

’Vi vidste at det ville blive en svær kamp, for Mestalla er altid en svær bane at spille på. Derfor er det meget positivt, at vi fik de tre point her’ indledte han.

Han glædede sig også over, at så mange af klubbens egne talenter får chancen under Hansi Flick. ’Vi arbejder hårdt som alle andre og jeg synes vi fortjener det. Vi ved, at vi skal arbejde 100% for at få så mange muligheder som muligt’ sagde han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Først halvleg havde vi det lidt svært, for deres mål gjorde ondt på os, men vi var i stand til hurtigt at reagere på deres scoring. Det gav os luft da vi scorede igen, netop som anden halvleg var startet. Det gjorde at vi kunne spille bedre’ fortsatte han om kampens forløb.

Casadó havde selv et par gode forsøg i opgøret, hvor et af dem blev afværget på selve målstregen. ’Jeg havde et par klare chancer, men jeg arbejder videre på, at de skal gå ind. Jeg tager et skridt af gangen’ kom det fra ham.

Hans opgaver på holdet er primære defensive og her glædede han sig især over, at Valencia ikke kom frem til meget i anden halvleg. ’Jeg synes vi forsvarede os godt med bolden og det så man på vores chancer på kontra. Det er meget vigtigt’ udtalte han.

Til sidst blev han spurgt, hvad Flick havde sagt i pausen. ’Han sagde vi skulle tage det roligt, at vi skulle være intense og spille som vi kan’ afsluttede han.

casado2F

// Marc Casadó
.:FORSIDE:.