fbpx

Dani Olmo ankommer til Barcelona i aften

FCBARCELONA.DK - 06.08.24

// Dani Olmo

Barca har angiveligt købt Dani Olmo i Leipzig og meldingerne går på, at den catalanske offensivspiller ankommer til Barcelona allerede i aften. Det sker i et privatfly sammen med sportsdirektør Deco.

Barca og Leipzig nåede som bekendt til enighed denne tirsdag om en handel, som sender Dani Olmo til den catalanske hovedstad med øjeblikkelig virkning. Efter forhandlingerne blev Deco og Dani Olmo set forlade et hotel i Leipzig.

Ifølge journalisten Gerard Romero står der lige nu et privatfly klar i lufthavnen i Leipzig, som i løbet af de kommende timer vil fragte Deco og Dani Olmo til Barcelona. Her er planen, at Olmo allerede onsdag vil gennemgå sit lægetjek og herefter med stor sandsynlighed blive præsenteret samme dag eller torsdag.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hverken Barca eller Leipzig har endnu bekræftet handlen, men samtlige medier melder om aftalen. Der nævnes en pris på mellem 47 og 55 mio. euron plus diverse variabler.

Dani Olmo har som bekendt en fortid på La Masia og Barcas ungdomdshold, hvor han spillede fra 2007 til 2014, inden han skiftede til Dynamo Zagreb og senere til Leipzig.

Se Dani Olmo og Deco forlade hotellet i Leipzig herunder:

.:FORSIDE:.