fbpx

Der meldes om afgørende møde om Dani Olmo i dag

FCBARCELONA.DK - 06.08.24

// Dani Olmo

Det begynder at trække op til en afklaring omkring Dani Olmo, som Barca meget gerne vil hente i Leipzig. Der er meldinger om et møde i dag i Leipzig, hvor både Olmos repræsentanter og sportsdirektør Deco deltager.

Barcas bestræbelser på at hente Olmo fortsætter ufortrødendt, efter at de angiveligt allerede har fået afvist et par henvendelser. Leipzig er ikke meget for at slippe deres stjernespiller, der havde et fantastisk EM, men Olmo presser selv på og derfor forhandles der videre.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I dag kan det så blive afgjort, om det er muligt at nå til enighed. Omstændighederne er i hvert fald til stede, for ifølge avisen Mundo Deportivo holdes der et møde i Leipzig, hvor Olmos repræsentanter og Deco alle deltager på samme tid. Det giver gode muligheder for meningsudveksling og konstruktive forhandlinger.

Dani Olmo selv har angiveligt et stort ønske om, at vende tilbage til Barca. Han var en del af La Masia til han fyldte 16 år og drømmen skulle være at triumfere i barndomsklubben. Netop dette ønske kan blive den afgørende faktor på dagens møde.

olmo3F

.:FORSIDE:.