fbpx

Der meldes om tætte forhandlinger med Porto om Nico

Markus Johannessen - 15.07.23

// Nico González

Siden Nico González' tilbagevenden fra Valencia, har der været tvivl om hans næste destination. Flere europæiske klubber har meldt deres interesse og seneste bejler er FC Porto, som angiveligt er tæt på en aftale. 

Grundet fysiske skavanker blev det ikke et gennembrydende lejeophold for Nico González i Valencia i sidste sæson. Det tyder fortsat på, at Barcas sportslige ledelse ikke ønsker at placere ham under Xavis kommando, men derimod hos en anden klub, hvor han kan modnes som spiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Heldigvis er der flere klubber, som ønsker at tilføje ham til truppen. Real Betis og Villarreal ønsker at give den 21-årige midtbanespiller hans nye adresse i La Liga og derudover har han angiveligt også modtaget opmærksomhed fra England. 

Ifølge den catalanske avis Sport, er det dog portugisiske Porto, der ser ud til at overtage Nico på en lejekontrakt. På trods af, at Real Betis var den første klub, der meldte sig på banen, er Barca og Porto angiveligt tæt på en aftale. 

Porto fangede efter sigende Nicos opmærksomhed på det grundlag, at han kan komme til at spille Champions League i næste sæson, hvis han tilslutter sig den nordportugisiske klub. Det er et svært kort for Real Betis at trumfe, selvom de dog har spillet sig til en plads i Europa League.



.:FORSIDE:.