fbpx

Der venter en hektisk dag for Bartomeu i dag

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.08.20

// Bartomeu


I dag venter der en hektisk dag for præsident Josep Maria Bartomeu. Der er helt ekstraordinært indkaldt til et hastemøde i bestyrelsen hos Barca oven på nederlaget til Bayern München. Her ventes flere store beslutninger truffet.

Det første på agendaen er træner Quique Setiéns fremtid. Ifølge alle de store catalanske medier, så kan Barca-træneren se frem til en fyreseddel. Den spillemæssigt dårlige sitation har ikke ændret sig under catabrianeren, så derfor kan han se frem til at blive fyret.

Det næste punkt på dagsordenen er den sportslige ledelse med Eric Abidal i spidsen. Sportsdirektøren Abidal har gennem længere tid ikke levet op til forventningerne, da han ikke har formået at sammensætte et slagkraftigt hold. Heraf kommer flere fejlkøb som for eksempel Griezmann. Dertil er han ikke populær blandt spillerne.

Tredje punkt er at finde ud af hvem den nye træner skal være. Her har feltet angiveligt snævret sig ind til tre topkandidater: Xavi, Pochettino og Koeman. Xavi virker usandsynlig lige nu, Pochettino har en fortid hos Espaynol, hvilket giver sig selv, at det vil være en fjendtlig ansættelse blandt Barca-fansene, mens Koeman skulle være åben for at komme til Barca.

På dagsordenen er også Bartomeus egen fremtid i Barca. Her er der flere modstridende meldinger i øst og vest. Lørdag kom det frem, at Bartomeu vil fremrykke præsidentvalget til foråret, mens andre meldinger går på, at det bliver i januar eller sågar allerede i oktober. Det fremgår også af nyhederne fra Catalonien, at Bartemeu allerede kan træde tilbage som præsident i dag. Der er dermed mange forskellige meldinger om hvad der sker med Bartomeu og det kommende præsidentvalg.

Sidst men ikke mindst er Lionel Messis fremtid også på dagsordenen på bestyrelsesmødet. Sent i går aftes kom det frem, at argentineren angiveligt vil forlade Barca allerede i dette transfervindue. Derfor er det helt sikkert et emne, der også vil blive taget op.

Dermed venter der en travl og ikke mindst hektisk dag for Bartomeu. Der forventes at ske meget i Barcelona i dag og her på fcbarcelona.dk er vi klar med seneste nyt, så snart det rører på sig i det catalanske.

.:FORSIDE:.