fbpx

Disse otte hold kan Barca trække i morgen i pokalen

FCBARCELONA.DK - 13.01.20

© Getty Images
// Copa del Rey

I morgen er der lodtrækning til 1/16 finalerne i pokalturneringen Copa del Rey, hvor Barca træder ind i turneringen. Catalanerne er sikre på at trække et hold fra en lavere række og i alt otte mulige modtandere ligger i bowlen.

De fire deltagere fra den spanske Supercup, Barca, Valencia, Atlético Madrid og Real Madrid, træder først ind i Copa del Rey i 1/16 finalerne, mens de øvrige ligamandskaber gjorde det en runde tidligere. Det betød blandt andet, at Getafe og Alavés overraskende blev sendt ud af lavere rangeret modstandere.

Denne sæson har Copa del Rey er lidt nyt format, for spilles der kun én kamp frem til seminalerne. Samtidig får det lavest rangerende hold fordel af hjemmebane.

Der sker der en slags seedning, så de fire deltagere møder de lavest rangerende hold. Her er der otte hold fra 2. division B, der er tredjebedste række i Spanien, med i den bowle som Barca altså kan trække.

Der er tale om Badalona, ​​Badajoz, Cultural Leonesa, Ebro, Ibiza, Recreativo de Huelva, UD Logroñés, Unionistas de Salamanca. Der er altså tale om klubber der spiller på samme niveau som Barca B.

Der er 32 hold tilbage i turneringen, fordelt med 18 fra La Liga, 6 fra 2. division A og altså hele 8 fra 2. division B. 1/16 finalerne spilles mellem den 21. og 23. januar, altså om blot en uges tid. Der er næppe tvivl om, at det vil passe Barca glimerende at trække Badalona, der ligger lige udenfor Barcelona, så man slipper for at rejse langt.

Lodtrækningen finder sted i morgen kl. 13.00 i Madrid. Her på fcbarcelona.dk er vi selvfølgelig klar med resultatet, ligeså snart der er trukket lod.

.:FORSIDE:.