fbpx

Disse vidunderbørn er værd at hente til Barcelona i FM25

FCBARCELONA.DK - 18.08.24

© Getty Images

 

En af de mest ventede udgivelsesdatoer i spilverdenen, Football Manager 2025, kommer snart. Det er stadig uklart, hvornår den seneste udgave af den ikoniske fodboldmanager-titel udkommer, men det bliver formentlig hen mod slutningen af året. For alle Barcelona-fans derude er det fristende at styre Barca i spillet.

2025-versionen af spillet tegner allerede til at blive speciel, især på grund af den nye Unity-spilmotor, der forventes at forbedre produktets pakke yderligere. Derudover vil titlen indeholde nogle af fodboldverdenens bedste talenter, og Barcelonas managers vil potentielt være nødt til at købe billigere vidunderbørn på grund af klubbens økonomiske problemer. Heldigvis for Barcelona-cheferne er der nogle fremragende muligheder i spillet.
 
Når alt kommer til alt, er det altid en fornøjelse at skrive kontrakt med talentfulde unge i spillet og se dem udvikle sig til professionelle i verdensklasse, kombineret med udviklingen af lyse udsigter på La Masia. Sammen med fremragende casino spil med fodboldtema som Football Studio Top Dice og nøjagtige simuleringer som EA Sports FC 24 er det at styre Barcelona i Football Manager helt i top.
 
Med det i tankerne, så lad os vurdere nogle vidunderbørn, der potentielt er værd at hente til dit Barcelona-hold i 2025-versionen af den meget elskede serie af fodboldmanagersimulationsspil.
 
Jobe Bellingham (Sunderland)

Judes 18-årige bror, Jobe Bellingham, kan være en spiller, der er værd at se nærmere på i Football Manager 2025. Den nuværende Sunderland-stjerne kan spille som boks-til-boks-midtbanespiller eller angriber og er i øjeblikket i søgelyset hos store klubber.
 
Julien Duranville (Borussia Dortmund)
 
Julien Duranville er endnu en 18-årig, der har verden for sine fødder i det virkelige liv, og han kan blive en af de mest lysende gnister i det virtuelle miljø. Borussia Dortmund-angriberen er allerede på vej ind i den tyske storklub og kan blive den næste store belgiske stjerne.
 
Franco Mastantuono (River Plate)
 
Franco Mastantuono er et stjerneskud, som Real Madrid i øjeblikket kigger på, og han kan være en spiller, der er værd at vurdere i FM25. River Plate-midtbanespilleren er kun 16 år og kan nemt gå i fodsporene på spillere som Julian Alvarez og Enzo Fernandez.
 
Isaac Babadi (PSV)
 
Isaac Babadi, som klubber som AC Milan og Atletico Madrid er blevet sat i forbindelse med på det seneste, er en af hollandsk fodbolds mest spændende unge spillere lige nu. Den 19-årige PSV-midtbanespiller har været anfører for Holland på ungdomsniveau og ser ud til at få en stor karriere i spillet.
 
Jack Hinshelwood (Brighton)
 
Jack Hinshelwood er den seneste i en lang række af spillere, der er kommet fra Brightons anerkendte akademi, og han brød ind på Albions førstehold i sidste sæson og har allerede gjort sig bemærket ved flere lejligheder. I en alder af 19 år er Hinshelwood alsidig og har masser af plads til at vokse.

Gianluca Prestianni (Benfica)
 
Nogle af de største unge talenter er gået videre fra Benfica og er blevet verdensberømte spillere. Det seneste skud på stammen er Gianluca Prestianni, en 18-årig argentinsk fløjspiller med imponerende dribleevner. For Barcelona kunne han være perfekt.
 
Antonio Nusa (Club Brugge)
 
Antonio Nusa, der beskrives som "den norske Neymar", er en stjerne i støbeskeen. Club Brugge-vidunderbarnet, der sandsynligvis vil blive vurderet højt i Football Manager 2025, fortsætter med at imponere i belgisk fodbold og bliver fulgt af nogle af Europas mest prestigefyldte klubber. Nusa er fuld af tricks og finter og vil helt sikkert være interesseret i et skifte til Barcelona.

.:FORSIDE:.