fbpx

En afgørelse om Nico Williams ventes denne uge

FCBARCELONA.DK - 05.08.24

 


Det begynder at trække op til en afklaring omkring Nico Williams' fodboldmæssige fremtid. Angriberen er tilbage i Bilbao fra ferie og indleder træningen næste mandag. Inden da forventes han at melde ud hvad han gør.

Det lange føljeton om Nico Williams, som Barca meget gerne vil hente til klubben, ser ud til at nå sin ende i denne uge. Spilleren har holdt ferie efter EM og er nu tilbage i Bilbao for at nyde de allersidste dage af ferien, da han er blevet bedt om at møde frem til træning under Ernesto Valverde på mandag den 12. august.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det helt store spørgsmål er, om han vælger at blive i Athletic Club Bilbao, eller om han istedet tager til Barca, der intenst har jagtet hans underskrift siden slutningen af EM. Den afgørelse ventes han at tage inden den 12. august.

Den helt store joker i spillet om Nico Williams er dog dels om Barca kan finde de 58 mio. euro det koster at købe ham fri, dels om de kan forsikre angriberen om, at der er plads til at indregistrere ham i truppen grundet La Ligas økonomiske fairplay-regler.

Det skulle Barca gerne have på plads inden den 12. august, for ellers begynder Nico Williams at træne med Bilbao og så kan skiftet blive endnu sværere.

nicowilliams10F

// Nico Williams
.:FORSIDE:.