fbpx

Fermín López: 'Jeg lagde hele min sjæl i det skud'

Simon Arun Vrábel - 30.07.23

// Fermin

Selvom Barca i nattens El Clásico scorede tre fantastisk flotte mål, så er det Fermín López som alle taler om. Efter kampen var den unge midtbanespiller da også særdeles glad for, hvordan det var gået for ham.

Der var ikke mange som kendte den andalusiske offensivspiller fra andetholdet, Fermín López Marín, men det unge talent stemplede i den grad ind på førsteholdet med sit drømmemål til 2-0 i nattens El Clásico, samt sit oplæg til 3-0 målet af Ferran Torres. Efter kampen var Fermín forsat helt høj på den vilde oplevelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg lever i en drøm. Jeg kan slet ikke forstå hvad der er sket, selvom både Xavi og alle mine holdkammerater har været henne og lykønske mig’ indledte den 20-årige midtbanespiller som er vokset op på Barcas berømte fodboldskole La Masia.

’Jeg husker at vi erobrer bolden højt på deres banehalvdel, jeg kigger op og ser målet, og så skyder jeg. Jeg lagde hele min sjæl i det skud, og så så jeg, at bolden gik ind. Jeg har oplevet mange svære ting sammen med folk tæt på mig, og det her mål dedikerer jeg til dem,’ forsatte det unge talent, som sidste sommer blev en del af Barça Atlètic.

'Jeg er tilfreds med holdets indsats. Vi er stadig i gang med forberedelsen af sæsonen og der er lang vej endnu, men jeg er glad for at kunne hjælpe holdet' afsluttede han.

Fermín López blev i sidste sommer rykket op på Barcas andethold, men blev kort efter udlejet til Linares i byen Jáen, som ligger i det nordlige Andalusien. Fermín har derfor endnu sin første officielle kamp til gode for både første- og andetholdet, men mon ikke nattes pragtmål bringer ham tættere på spilletid.



.:FORSIDE:.