fbpx

Flick håber at alle vender tilbage uden skader

FCBARCELONA.DK - 05.09.24

 


Barca har indledt sæsonen med en skadesplaget trup og alligevel er det lykkedes at vinde de første fire kampe. Landskampspausen har allerede budt på sin første skade og nu håber Hansi Flick, at der ikke er flere der bliver skadet.

De catalanske og spanske medier har opfundet et ord for de skader, der opstår i landskampspauser. De kalder det FIFA-virus, når en klub får en skadet spiller hjem fra landskampe. Den FIFA-virus håber Hansi Flick helt sikkert på at undgå.

Artiklen fortsætter under annoncen


Forleden blev Fermín López skadet ved træningen med det spanske U21-landshold og i dag spilles så de første landskampe, hvor Barca er repræsenteret. Det drejer sig om Polen med Lewandowski og Spanien med Yamal, Olmo, Pedri og Torres. De kommende dage skal også Koundé, Ter Stegen og Cubarsí i aktion.

Hansi Flick har ikke brug for flere skader i sin trup, hvor spillere som Gavi, De Jong, Bernal, Christensen, Araujo, Fermín og Ansu Fati alle er skadesmeldt for tiden.

Med en smal førstholdstrup på 22 spillere, hvor flere af dem er meget unge og uerfarne, vil det stillle Flick i en endnu sværere situation, hvis en eller flere landsholdsspillere vender skadet tilbage.

training3F

// Hansi Flick
.:FORSIDE:.