fbpx
Annonce

Første kamp på hjemmebane i mere end en måned

FCBARCELONA.DK - 27.01.24

 


Barca har fordel af hjemmebane, når de i aften tager imod Villarreal i ligaens 22. runde. Det er ellers ikke meget tilhængere har set til deres hold på det seneste, for sidste hjemmekamp ligger helt tilbage til før jul.

Tilfældighederne har gjort, at Barca har haft en lang række kampe på fremmede græs på det seneste. I alt otte kampe i træk væk fra de vante omgivelser, er det blevet til.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barcas seneste hjemmekamp var den 20. december mod Almería og først i morgen, helt præcist 38 dage senere, skal de igen spille hjemme på Estadi Olímpic Lluis Companys. Her er det altså Villarreal der lægger vejen forbi.

Årsagen til de mange kampe på fremmed græs er dels de to kampe i supercuppen i Saudi Arabien og dernæst tre udekampe i Copa del Rey. Derudover har Barca spillet en venskabskamp mod mexicanske Club. América samt to udekampe i La Liga mod Las Palmas og Real Betis.

I aften triller bolden så endelig igen på hjemmebanen. Kampen mod Villarreal fløjtes i gang kl. 18.30 og den kan ses på TV2 Sport X.



// Villarreal // Estadi Olímpic Lluís Companys
.:FORSIDE:.